Barn og overvekt

Et kosthold med lite karbohydrater og mye fett er bra for barna. En studie over 10 uker viste oppsiktsvekkende resultater. Vekta gikk gjennomsnittlig ned med hele 7,1 kg, som er mer enn 10 prosent! Den aller største forandringen var likevel på triglyseridnivået (nøytralfett) i blodet. Nedgangen var på oppsiktsvekkende 39,2 prosent! Triglyserider blir av mange sett på som en av de viktigste risikomarkørene for å kunne forutsi framtidige hjerte- og karsjukdommer, diabetes type 2, med mer. Også total kolesterol og det såkalt dårlige kolesterolet gikk ned med over 10 prosent, mens det såkalt gode HDL-kolesterolet økte noe. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Kosthold , Barn og overvekt