Fettreduksjon og toppform for idrettsutøvere

Vi har utarbeidet et kostholds opplegg for idrettsutøvere, men også andre, som ønsker å bli kvitt sine siste kg med fett, og komme i sitt livs beste form. Det er mange som ikke tenker over at kun et par kg unødvendig fett på kroppen kan bidra til nedsatte resultater. Ikke bare er det viktig for de fysiske prestasjonene, men også selvtilliten på mange plan. I første omgang varer opplegget i fire uker, men det er selvsagt mulighet for utvidelse. Mye av kommunikasjonen foregår over e-post og internett, men også telefon. Det kan også ordnes fysiske møter, for de som måtte ønske det. Ta kontakt på kenn@eatclub.no eller ring 982 55 703 for mer informasjon, eller for å melde deg på. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Kosthold , Kosttilskudd mot idrett , Fotball spesial , Nyhetsbrev