Gratis kostholdskurs - vanlig pris kr 2 800,-

Fire personer får gratis kostholdskurs over 26 uker hos oss, pluss to års medlemskap på denne sida, EatClub. Dette kurset er å se på mer som en kostholdsskole, som skal gi all den kunnskapen som trengs for en livsvarig kostholdsforandring. De som ønsker å komme i betraktning, sender en kort forklaring og grunn til hvorfor de skal være en av de utvalge. Send til kenn@eatclub.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter