I form til sommeren

Snart er det påske, og etterpå går det raskt mot sommer. Vi vet at mange kunne tenkt seg å være i bedre form enn de er akkurat nå. Er du en av de, vil vi utfordre deg til å gjøre noe med det. Vektreduksjon og bedre form vil aldri bli lettere enn ved å følge våre anbefalinger. Det handler om å miste fett og ikke muskler, og det er viktig at man får spise seg mett. Uansett om du har mange kg å miste eller bare sliter med de siste, spesielt vanskelige kg, vil våre anbefalinger være løsningen for de fleste. Se under Kurs-knappen på denne sida, eller ta kontakt med oss på post@eatclub.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Nyhetsbrev