Mettet fett beskytter mot hjerte- og karsjukdommer

Animalsk fett, som inneholder mye mettede fettsyrer, gir ikke tette blodårer og økt sjanse for hjerte- og karsjukdommer. Derimot vil et kosthold med mye animalsk mat, fett inkludert, bidra til å beskytte mot nettopp disse lidelsene - men også mange andre typiske livsstilsjukdommer. President i The American Institute of Stress, professor Paul J. Rosch, forklarer det enkelt og greit i sitt skriv gjengitt her. Frykten for mettet fett er bygd på en hypotese, som har blitt bevist feil mange ganger. Likevel henger den ved i visse miljøer enda... Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Kosthold