Samarbeid med Gold's Gym

Sammen har eat og Gold's Gym utviklet et utrolig spennende konsept, som kombinerer trening og kosthold på en perfekt måte. Oppfølging og individuell tilpassing er nøkkelfaktorer. Det unike i konseptet er at vi kan følge medlemmene opp på flere fronter hele uka igjennom. Tilbudet innebefatter også medlem skap på EatClub. Vi er overbevist om at dette vil gi helt nye dimensjoner innen å oppnå den kroppen og helsa mange har drømt om, men ikke turd å håpe på eller klart å få til.Gold's Gym tar i mot nye medlemmer fortløpende. For påmelding eller mer informasjon, ta kontakt på lillestrom@goldsgym.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter