Bøker - lavkarbo

Vi gjør lavkarbobøker mer tilgjengelige for alle gjennom å selge de billig. Blant annet får du boka til legen, Annika Dahlqvist, som har solgt over 100 000 bøker i Sverige, i norsk versjon for kr 290 - inkludert porto, men også den populære boka til den norske legen Sofie Hexeberg og kokeboka til Sten Sture Skaldeman, som inneholder en mengde enkle, raske og ikke minst velsmakende lavkarboretter, blir solgt til kr 290, inkludert porto. Vi selger også andre bøker av Skaldeman og Lars Erik Litsfeldt. Send bestilling til post@eatclub.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter