Sommerpris på kostholdskurs

Omlegging til våre kostholds anbefalinger er enkelt om sommeren, da man gjerne spiser mye grillmat, feite dressinger og gode salater. Vi tilbyr nå vårt største kurs, Halvårskurs over 26 uker, til kr 1950 mot normalt kr 2800. To års medlemskap på EatClub følger med på kjøpet. Se mer under Kurs-knappen, som er åpen for alle. Tilbudet gjelder fram til 20. august. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: