Kostholdsseminar i Drammen 27. april

Kom og lær hvordan og hvorfor kostholdet til Strømsgodset bidrar til bedre form og prestasjoner for idrettsutøvere og trenende, og hvorfor det er minst like bra for folk flest. Ikke bare gir det bedre vekt- og appetittkontroll, men vil også kunne bidra til bedre søvn, overskudd og humør. Det handler om å spise etter det kroppen er tilpasset og gjerne vil ha. Seminaret vil ta for seg et vidt spekter av temaer innen fordelen av et animalskdominert kosthold. Her vil du også få svar på en mengde spørsmål og påstander som ofte bidrar til forvirring og misforståelser. I pausene er det mulig å måle fettprosent med avansert vekt eller fettklype. Send påmelding til christin@kongresspartner.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter