Nytt nettkurs - optimal trening og kosthold

Vi kan nå tilby et nytt internett-basert kostholds-studium for de som er opptatt av optimale trenings-resultater. Sammen med Tunsberg Medisinske Skole presenterer vi et unikt studium der du lærer alt du trenger å vite for å oppnå oppnå best fettprosent og trenings-resultater. Dette er et studium som består av fire temaer, og for hvert tema har man generelt fire uker på seg for å fullføre - selv om man kan søke forlenging. For å gå videre til neste tema må man bestå en Quis og få godkjent besvarelse av 15-20 forholdsvis omfattende spørsmål. For mer informasjon ta kontakt på karhalls@online.no eller les mer på www.tunmed.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Spesialtipset