Trening og lavkarbo - nye bøker

Vi har fått inn flere av boka til vår egen Kenn Hallstensen og den svenske OL-mesteren i skiskyting, Bjørn Ferry - Treningssuksess med lavkarbo. Den selges signert av Kenn for kr 305, porto inkludert. Vi kan også tilby den helt rykende ferske boka til de amerikanske forskerne og ekspertene, Jeff Volek og Stephen Phinney, som skriver revolusjonerende rundt temaet trening på lavkarbo. Boka heter The art and science of low carbohydrate performance. Den selges for kr 150, inkludert porto. De som bestiller begge bøkene, får de for kr 400, inkludert porto. Send bestilling til post@eatclub.no Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev