Oppskrifter - EatClub.no

Oppskrifter

NYHET!
Nå kan du dele oppskrifter med andre her på eatclub.no!

Lister
Oppskriftssøk
Du må være innlogget for å kunne søke blant oppskrifter.

Bli medlem!
Frisøk
Måltidstype
Matvaregruppe
SLIK SØKER DU

Frisøk:
Her kan du søke på tittel, beskrivelse, fremgangsmåte og ingredienser.

Måltidstype:
Her velger du det måltidet du ønsker oppskrifter for.

Matvaregruppe:
Her kan du velge måltider med ønsket hovedmatvare.
Siste oppskrifter
Sylte med rødbetesalat

Sylte med rødbetesalat

Sylte eller sylteflesk er et pålegg/matvare som er kjennetegnet med julehøytida. Dette er imidlertid en råvare som med fordel kan brukes hele året....
Klippfiskpanne

Klippfiskpanne

Klippfisk er kanskje mest populært vest og nord i Norge, men er en råvare mange flere burde prøve og bruke.
Ovnstekt pinnekjøtt med nepepure og smørstekte kantareller

Ovnstekt pinnekjøtt med nepepure og smørstekte kantareller

I likhet med ribbe kan pinnekjøtt tilberedes på mange måter, som gjør at det absolutt også kan være en god råvare også andre tider på året enn jul.
Ribbemedaljonger med fløtegratinerte gulrøtter og rødvinssaus

Ribbemedaljonger med fløtegratinerte gulrøtter og rødvinssaus

Ribbe er en utmerket matvare i andre retter enn kun de som er forbundet med jul og høytid. Her er en rett sammen med blant annet rødvinssaus.
Medisterkarbonade med salat og remulade

Medisterkarbonade med salat og remulade

Medisterdeig er sunn og god mat om den lages på rett måte uten masse ugunstige tilsetningsstoffer.
Grov julepølse med gulrotstappe

Grov julepølse med gulrotstappe

Typisk julemat trenger ikke kun å bli brukt til jul. Det går fint an å kombinere annerledes, men likevel få kjempegode retter. Her er en med grov j...
Fåre- og soppsalat

Fåre- og soppsalat

Fårekjøtt om høsten er omtrent som viltkjøtt å regne. Da har dyra gått ute på beite hele sommeren og har blant annet fått en bedre fettsyresammense...
Strimlet rådyrkjøtt med rømme og rørte ripsbær

Strimlet rådyrkjøtt med rømme og rørte ripsbær

Rådyrkjøtt er i likhet med annet vilt kjøtt, generelt svært sunt. Her er en oppskrift sammen med rømme og ripsbær.