Artikler - EatClub.no

Artikler

I kjempeform med to timers trening i uka - del 5

La trening bli en fast del av ditt liv for evig og alltid. Rett bruk av trening vil, både på kort og lang sikt, være med på å gi deg en helse og kropp du virkelig ikke trodde var mulig. Den vil gjøre at du har mye større grunn til å se alderdommen lyst i møte, i tillegg til at både selvtillit og overskudd vil kunne være på topp hele tiden. Les mer »

Magnesium - et mirakelmineral?

Magnesium deltar i mer enn 350 enzymreaksjoner og er bl.a. avgjørende for at lagringshormonet insulin skal gi best mulig effekt på blodsukkerbalansen, sørge for effektiv lagring av overskudd av glukose som glykogen og fett og opptak av aminosyrer i muskelcellene. Mangel på magnesium kan gjøre det lettere å legge på seg fett og øker risikoen for utvikling av diabetes type 2. Les mer »

Rens kroppen og bli glad

Dagens stressende livsstil bidrar til at kroppen utsettes for større belastninger enn noen gang. Ulike renselses- og avgiftningskurer kan bidra til økt velvære, overskudd og bedre helse, men også gi en slankere kropp og bedre seksualdrift. Les mer »

Unngå feriemage med probiotika

En god måte å unngå å få ferien ødelagt av løs mage og diaré, er å ta tilskudd av vennligsinnede bakterier, såkalt probiotika. Dette hindrer fiendtlige mikroorganismer å skape forstyrrelser i tarmsystemet, som også kan bidra til alt fra allergier og betennelsessjukdommer til hjertesjukdom og kreft. Les mer »

Treningsverk

Treningsverk er det vi merker som en større eller mindre smerte i muskulaturen 1-2 dager etter treningen. I mer alvorlige tilfeller kan verkingen vare så lenge som over en uke. Jo mer utrent man er, desto større vil sjansen for treningsverk være. Les mer »

Grønsakssalat til grillmat

Dette er en smakful grønnsakssalat som passer spesielt godt til kjøtt. Den gir mye smak og gjør middagen rikere og mer spennende. Les mer »

Den Amerikanske Diabetesforeningen aksepterer lavkarbo

Den Amerikanske Diabetesforeninga åpner opp for at et kosthold med mye fett og lite karbohydrater kan være gunstig for diabetikere. Selv om dette er gammelt nytt for oss, er det viktig å få slike store organisasjoner til å innse det. Nå får vi håpe at dette også gjør seg gjeldende i Norge. Les mer »

Soyaprodukter gir nedsatt sædkvalitet

En ny studie viser at soyaprodukter kan gi nedsatt sædkvalitet, og er sannsynligvis pga innhold av østrogenliknende substanser. Dette burde ikke være en overraskende oppdagelse, siden soyaprodukter på ingen måte er urkost. Soyaprodukter inneholder mye såkalte antibeitestoffer, og ligger også i toppen av de matvarene som gir matallergi- og intolleranser. Les mer »

Side 1 av 21