Suksesshistorier - EatClub.no

Suksesshistorier

Gikk ned 22 kg på 23 uker - ryggsmertene forsvant

Sven Amund spiste seg ned 22 kg på 23 uker - fra 107 til 85 kg, og plagsomme ryggsmerter gjennom lang tid, forsvant som "dugg for solen". På grunn av en prolaps i ryggen trente han ikke under vektnedgangen. Nå vil han tilbake i jobb. Les mer »

Kristine Heggernes

Kristine Heggernes er en positiv jente med mye humør. Ho jobber som kokk på hotell og kan derfor mye om god mat, men det å oppnå en slank linje var noe hun likevel strevde med. Etter utallige jojo-kurer bestemte hun seg får å ta et kostholdskurs hos eat. Les mer »

Vigdis Evensen

Gjennom mange år hadde Vigdis prøvd uttallige slankemetoder, men ingenting virket. Selv om ho gjerne gikk ned i vekt i starten, ble de ulike kurene stadig vanskeligere og vanskeligere å følge. Gjennom en venninne, som hadde gått på eatkurs, fikk Vigdis første gangen høre om eat. Les mer »

Jørgen Gottwald

Jørgen Gottwald hadde mange typiske livsstilsplager, som halsbrann, forhøyet kolesterol, overvekt, høy snorking, med mer. Da han la om kostholdet til mye mindre karbohydrater og mer fett og proteiner merket han nesten umiddelbart store forbedringer på så godt som alle områder. Les mer »

Annette Laura von Holck

Jeg begynte på kostholdskurs fordi jeg merket at jeg stadig la mer og mer på meg, og til slutt var det bare på tide å gjøre noe. Jeg kunne rett og slett ikke akseptere at jeg stadig ble tykkere. Derfor meldte jeg meg på et eatkurs, og det har jeg aldri angret på. Les mer »

Gro Daland

Gro Daland lider av det arvelige fenomenet familiært hyperkolesterolemi (FH). Før kostholdsomleggingen fikk ho målt total kolesterol til 7,9, LDL-kolesterol til 6,3, HDL-kolesterol til 1,2 og triglyserider til 1,55 (måleenhet er mmol/L). Etter kort tid med mer fett og mindre karbohydrater var alt kraftig forbedret. Les mer »

Lise Merete Buhr

Vi besøker Lise Merete Buhr i forbindelse med et foredrag i Danmark. Ho forteller oss at ho begynte på kurs hos eat fordi ho gjerne ville gå ned i vekt og få en bedre helse. - Før kostomleggingen hadde jeg brukt kolesterolsenkende medisin i en årrekke, og jeg...Les mer »

Jan Haga

Jan Haga er en utflyttet nordmann som nå bor i Dronningslund i Danmark. Han hørte om eatdietten gjennom en eldre bror i Norge, som har hatt gode resultater med denne måten å spise på. Jan forteller selv: - Jeg startet på kostholdskurset med eat, fordi je...Les mer »

Side 1 av 4