Nellys nøttekake - Oppskrifter - EatClub.no

Nellys nøttekake

Om oppskriften
Nellys nøttekake
Dette er blitt en "hit" blant eats kursledere og på våre matkurs. Denne mektige kaka både smaker fortreffelig og ser fantastisk ut. Til og med barna liker denne, og den er også blitt populær i barneselskaper. Det går fint an å eksperimentere med mindre rørsukker, eller man kan prøve å skifte det ut med Sukrin, som inneholder det sunnere sukkeralkoholet erytritol.
Oppskriften passer til/som:

  • Desserter
Oppskriften inneholder/er:

  • Egg
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!