Eats spesialkjøttdeig - Oppskrifter - EatClub.no

Eats spesialkjøttdeig

Om oppskriften
Eats spesialkjøttdeig
Vanlig kjøttdeig inneholder litt lite fett for å kunne være godt nok balansert med hensyn til fett og proteiner, men ved å blande i litt spekk eller talg, får vi både en bedre og mer velsmakende kjøttdeig.
Oppskriften passer til/som:

  • Tilleggsretter
Oppskriften inneholder/er:

  • Kjøtt
Du må være logget inn for å se resten av oppskriften.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.
Kommentarer
Bli den første til å kommentere. Logg inn eller registrer deg i dag!