Kom i sommerform

Er du på etterskudd med sommer formen, kan vi tilby vårt åtte ukers Standard- kurs med blant annet 205 opp- skrifter og 216 sider informativ og nyttig lærdom. Kurset kan enten tas hos våre kursledere i deres områder, eller det kan tas over internett. Internettkursene blir ledet av eats faglige leder og webansvarlige på denne siden, Kenn Hallstensen. Han vil følge dere tett opp gjennom hele kurset, og hjelpe hver og en til å finne sin versjon av dette unike kostholdet. Les mer under "Kurs" på denne siden, eller meld deg direkte på ved å trykke på "registrer deg nå". Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter