Er høyt kolesterol grunnen til hjertesjukdom?

I dette unike og svært forklarende intervjuet med Uffe Ravnskov, uavhengig forsker og lege, forklarer han at det er helt feil å tro at høyt kolesterol er grunnen til hjerte- og karsjukdom. Han forklarer også at statiner (kolesterolsenkende medisiner) ikke er så bra som mange får inntrykk av. I mer enn 40 år har Ravnskov forsket på dette, og kan vel sies å være en av de aller største autoriteter på emnet. Allerede fra starten av da kolesterolhypotesen ble lansert, hadde han problemer med å akseptere bevisene, og har vært en foregangsmann i å motvise denne hypotesen. Mer og mer forskning støtter hans syn, og han har også mottatt flere tungveiende priser for dette viktige arbeidet. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Kosthold