Julegave fra eat - 33 prosent rabatt på kurs og EatClub-medlemskap

Kjøp et kostholdskurs eller EatClub-medlemskap til en av dine nærmeste eller til deg selv. Det er desember og mange er godt i gang med julegavene. Vi tilbyr 33 prosent rabatt på alle våre produkter helt fram til jul. Du kan betale nå, men vente med kursoppstart til etter nyttår. Kjøper du EatClub-medlemskap, får du både rabattert pris og tre måneder ekstra med på kjøpet. Fire ukers kurs Hurtigkurs er nedsatt fra kr 950 til kr 636, åtte ukers kurset Standardkurs er nedsatt fra kr 1 650 til kr 1105 og Halvårskurset fra kr 2 550 til kr 1 708. Se mer informasjon om kurstypene under Kurs på denne sida. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter