Restitusjon - mat og drikke

Trening handler mye om å bryte ned, for deretter å bygge opp igjen sterkere og bedre enn før. Restitusjonstida er derfor minst like viktig som selve treningen. Lar du ikke kroppen få tid til å hente seg inn igjen mellom treningsøktene, risikerer du dårligere resultater, og i verste fall kan treningen bli direkte helsefarlig. Klarer du å bli like dyktig på restitusjon som trening, vil du oppleve at dine fysiske prestasjoner virkelig tar av. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Trening