Restitusjon, del 2 – søvn og hvile og mat i forbindelse med trening

Alle vet at søvn og hvile er viktig i forbindelse med trening, men likevel slurves det mye på dette punktet. Skal kroppen få tid til å nyttiggjøre seg av hard trening, er søvn og hvile helt essensielt. Mat og drikke før, under og etter trening har fått stadig større fokus, og nå viser flere og flere studier at det er mulig å forbedre restitusjonen ved rett mat og drikke i direkte forbindelse med trening. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Trening