EatClub - vi hjelper deg med kostholdet

EatClub er en helt ny internettbasert helse- og livsstilklubb, som tar sikte på å hjelpe deg med kostholdsomleggingen til mer fett og mindre karbohydrater. Vi har spesialplukket unike hjelpemidler, der du blant annet kan legge inn vekt- og cmforandring, fettprosent og finne mengde karbohydrater i mer enn 700 matvarer. Vi har masse oppskrifter, du finner treningsprogram, -øvelser og treningsdagbok. Stress er gjerne lite flink med, men hadde mange vist hvor viktig stressmestring er for helse og vekta, hadde garantert flere tatt tak i dette. Vi gir viktige råd her også, og vi hjelper deg å sette store mål - og å gjennomføre de. Våre eksperter gjør "reisen" enda lettere for deg, vi har FAQ som er svar på de mest spurte spørsmålene, vi har et diskusjonsforum der du møter personer i samme situasjon som deg selv, i tillegg til at alle våre kursledere og fagpersoner også bidrar med hjelp og støtte. Dette i tillegg til mye mer finner du her. Meld deg inn ved å trykke på "Registrer deg her nå" rett over her til venstre. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter