Eat i Allers

Denne uka kan dere lese om eat i magasinet Allers. Det står om Nelly Eikrem fra Ørsta som gikk ned 19 kg på våre anbefalinger. Ho er også kursleder for oss, i tillegg til å være ekspert på denne sida - ekspert i "Tidligere overvektig". EatClub er vår nye internettbaserte helse- og livsstilklubb, som vil hjelpe deg med en varig kostholdsomlegging. I tillegg får du en mengde andre praktiske, konkrete og informative råd rundt helse og livsstil. Vi tar også sikte på å bli ledende på oppskrifter innen lavkarbo/høyfett-kosthold. Allerede nå har vi lagt inn nesten 100 oppskrifter, og dette vil være tredoblet innen nyttår. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Nyhetsbrev