Normalt å skeie ut

Har du opplevd å sprekke etter du la om kostholdet? I så fall er du ikke den eneste. Om dette skulle skje deg, er det viktig å ikke grave seg ned i skyldfølelse og negative tanker, men derimot akseptere det som har skjedd og heller prøve å være føre var til neste gang du føler trang til noe søtt. Det er ikke dermed sagt at det rette er å aldri skeie ut, men du skal lære å gjøre det kontrollert. Å gjennomføre en planlagt utskeielse og holde seg til det ene måltidet, skal ikke gi dårlig samvittighet, men heller en følelse av å lykkes. Det som skal unngås er uplanlagte sprekker og impulsspising av karbohydrater. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter