Vi beklager nettproblemene

Vi beklager at sida har ligget nede i flere dager. Dette var utenfor vår kontroll, og vi har tatt våre forhåndsregler for at dette ikke skal skje igjen. Vår webleverandør gikk plutselig konkurs, og var like overraskende for arbeiderne som for kundene deres. Dette gjorde at alt på deres server ble stengt, og vi har måttet gå en kamp med bobestyrer for å få ut vår database. Denne har vi nå heldigvis fått ut, men det kan enda noen dager være småting som ikke fungerer. Dere ser for eksempel at bildefunksjonen henger, men alt vil være oppe å gå så fort som mulig. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyhetsbrev