Elisabeth og Kent Stocking

Elisabeth gikk ned 9,7 kg og ble nesten helt kvitt pollenallergi og astma på sju uker. Mannen, Kent, gikk ned 19,3 kg og ble kvitt hårflass og smerter fra slitasjegikt. Elisabeth Stocking, 53 år og 166 cm lang, har redusert sin vekt frå 70,8 kg til 61,2 kg, mens mannen Ke...Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Astma og luftveislidelser , Allergier/matinntoleranser