Vitamin D - mirakelvitamin

I et nyhetsbrev fra oktober 2008 skriver Cannell at mangel på vitamin kan øke sjansen for hjertesvikt hos barn - faktisk sier han at det er den største grunnen. Videre forteller han at astma hos barn ofte er en udiagnosert vitamin D mangel. Vitamin hjelper også til å stabilisere blodsukkeret hos de med diabetes type 2, og studier kan også antyde at behandling med større doser vitamin D kan hjelpe mot kviser. Influensautbredelsen er klart størst på vinteren, og Cannell mener dette helt klart kommer av at da er vitamin D lagrene i kroppen lavest. Se også under redaktørens blogg. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Nyheter , Kosttilskudd