Randi Larsen - bukspyttkjertelbetennelse

Randi Larsen har slitt med kronisk pankreatitt (bukspyttkjertelbetennelse) helt fra 6-7 års alder og har jevnlig hatt smertefulle ”anfall” som varte i 5-7 dager hver gang. I voksen alder har hun måttet operere bort galleblæra og halve bukspyttkjertelen. Etter å ha fått konstatert diabetes type 2 i august 2005, trosset hun mot anbefalingene og skiftet kostholdet til mer fett og mindre karbohydrater og ble ”helt frisk”. Les mer »
Du må være logget inn for å se resten av artikkelen.


Logg inn eller registrer deg her nå!

 
  Glemt passord?

EatClub er en internettbasert helse- og livsstilklubb, som ønsker å hjelpe deg til å legge om kosttilholdet til hva kroppen din vil ha og trenger. Det handler i hovedsak om å spise den maten og leve slik vi er genetisk tilpasset. Det vil si å spise mye animalsk mat med fett og proteiner, og være forsiktig med planteføde – spesielt karbohydrattette bakervarer og kornprodukter.

Hos oss får du en mengde oppskrifter, i tillegg til en kalkulator der du kan sjekke sammensetningen i dine egne oppskrifter. Du får tilgang til et aktivt og kunnskapsrikt forum, egen bloggmulighet, enkel og oversiktlig resultatkontroll, treningsdagbok, treningsprogrammer, karbohydratkalkulator, en mengde utfyllende artikler, tilgang til våre eksperter, med mye mer. Trykk her for mer informasjon om priser og registrering.

Kategori: Galle og leverlidelser , Allergier/matinntoleranser , Diabetes , Psykiske lidelser , Månedens suksesshistorie